top of page
Hjemigen_Ankomst2.jpeg

Fra grund til færdigt hus

HjemIgen husene er alle skabt som gårdhavehuse. For at give så meget privatliv til dig og din familie som overhovedet muligt. Og for at lette placeringen på din byggegrund.

 

Vi hjælper gerne med at vælge en optimal byggegrund. Eller tegne jeres drømmehus, der passer til den valgte grund, hvis ikke vores typologier er optimale. For os handler det om I skal have den mest optimale løsning. Vi vil hellere sige nej til en opgave, hvis det ikke er den rigtige løsning. 

pexels-leonid-danilov-13350401.jpg

01

Byggegrunden

Når I har fundet byggegrunden, er det vigtigt at købe den med forbehold for, at der må bygges på grunden. Spørg en advokat med speciale i bolig om råd. I Danmark findes der tre forskellige zoner: Byzone, landzone og sommerhusområde.

02

Aftale med HjemIgen

Sammen vælger vi den rigtige variant af HjemIgen husene. Og indgår en entreprisekontrakt med den håndværker, som I har valgt til at levere huset. Det giver jer optimal tryghed, en fast pris og dato for indflytningsklart hus. Eller vi indgår en aftale om køb af et råhus som I selv kan færdiggøre.

Hjemigen_Gårdrum mod stue.jpeg
IMG-7663.jpg

03

Råhuset produceres

Fabrikken i Jylland påbegynder produktionen af råhuset. Færdige ydervægge, indervægge og tagkassetter skæres med CNC og monteres med stor præcision. En proces der er forfinet gennem 20 år. Det er muligt at kigge forbi og se jeres hus blive produceret. 

04

Fundamentet støbes

Samtidig med råhuset produceres kan byggegrunden byggemodnes og fundamentet støbes. Alle rør og slanger trækkes under og i fundamentet. Det er vigtigt, at fundamentet har tid til at hærde 2-4 uger efter støbning.

csm_fundamenter_5bcf0eba2a.jpeg
20140728_112900.jpeg

05

Råhuset rejses med kran

Råhuset ankommer på lastbil til byggegrunden. Og fabrikkens folk rejser og monterer huset på kun 1 arbejdsdag. Huset kan også leveres med døre og vinduer monteret. Din garanti for et lukket, tæt og tørt byggeri.

06

Færdiggørelsen af huset

Nu kan dine valgte håndværkere begynde færdiggørelsen af huset. Har du valgt medbyg og købt råhuset, vil du overtage huset og selv kunne begynde færdiggørelsen.

Hjemigen_Ankomst_zoom.jpeg
DSC8680_liten-2.jpeg

07

Hvad mangler der

Håndværkerne færdiggør nu el, vvs, gulve, isolerer loftet og spartler og maler væggene. Foruden nogle andre småting, er det alt hvad der mangler på råhuset.

Haven og belægning skal også anlægges rundt om huset.

08

Huset er klar til indflytning

Dit nye HjemIgen hus er nu færdigt, drømmen fuldendt og du og din familie kan flytte ind. For os er nøgleordene god arkitektur, høj kvalitet og omhyggelighed.

Hjemigen_Gårdrum mod køk.jpeg
Hjemigen_Gardrum mod stue.jpeg

Få mere info om boligerne

Modtag priser og grundplaner på vores skønne arkitekttegnede typologier

Hjemigen_Facade gårdrum.jpeg
Hjemigen_Set fra vejen.jpeg
Hjemigen_Ankomst_zoom.jpeg

4 forskellige facader

Hjemigen_Ankomst.jpeg
Læs om mursten, puds, cedertræ og sortmalet træ
bottom of page