top of page
Hjemigen_Ankomst_zoom.jpeg

Lær os at kende

HjemIgen faciliteter byggeriet af skønne arkitekttegnede boliger i hele Danmark. Boliger som du gerne vil hjem-igen til. Hvor du kan være dig selv, men også søge fællesskabet, hvis du ikke har valgt et enkelthus.

Ofte er vores kunde en privatperson, håndværker eller developer, der gerne vil opføre en eller flere af vores boliger. Som enkelthus, dobbelthus eller som rækkehuse i større eller mindre bebyggelser.

Husene er tegnet af Sølvsten Arkitektur i samarbejde med HjemIgen. Og vi hjælper gerne med at placere typologierne på din grund eller grunde, søge byggetilladelsen og sørge for en god proces.

Vi kan også tegne et unikt hus til dig, måske med udgangspunkt i et HjemIgen grundplan. Læs mere om individuelle boliger.

Velkommen HjemIgen i skønne og trygge omgivelser.

HjemIgen er grundlagt af serieiværksætteren Kim Østergaard, der bruger det meste af sin tid i virksomheden. han har opbygget og solgt softwarevirksomheder (læs mere i denne avisartikel) gennem de seneste mange år. Foruden HjemIgen har han også investeret i flere andre virksomheder.

 

Kim Østergaard

Vi glæder os til at høre fra jer

kontakt@hjemigen.com

Telefon 70 60 44 88

Kim Østergaard fra HjemIgen
kim-presse-jv2_edited.jpg

Pressekontakt og

Presseomtale

HjemIgen bliver ofte omtalt i forskellige medier. Og deltager gerne aktivt i podcasts, indslag og artikler.

Hjemigen_Ankomst2.jpeg
bottom of page