top of page
112-3.jpg

Lær os at kende

HjemIgen bygger skønne arkitekttegnede boliger i det meste af Danmark, som du kan købe eller leje til en fair pris. Boliger som du gerne vil hjem-igen til. Hvor du kan være dig selv, men også søge fællesskabet, hvis du ikke har valgt et enkelthus.

Vi opfører oftest 3-4 klynger med 2 boliger som dobbelthuse eller mere korrekt spejlvendte tvillingehuse. På den måde kan vi optimere omkostningerne, give dig og din familie flere kvadratmeter for pengene. Det kalder vi for HjemIgen - med omtanke.

Du kan også købe dit eget enkelthus, det koster lidt ekstra, eller få opført to huse med carportene mod hinanden. Ved at lade carportene støde mod hinanden, har begge huse privatlivet intakt.

Vi kan også tegne et unikt hus til dig, måske med udgangspunkt i et HjemIgen grundplan. Læs mere om individuelle boliger.

Velkommen HjemIgen i skønne og trygge omgivelser.

HjemIgen er grundlagt af serieiværksætteren Kim Østergaard, der bruger det meste af sin tid i virksomheden. han har opbygget og solgt softwarevirksomheder gennem de seneste mange år. Foruden HjemIgen har han også investeret i flere andre virksomheder.

HjemIgen er ejet af Kim Østergaard og Thomas Andersen

 

Kim Østergaard

Vi glæder os til at høre fra jer

kontakt@hjemigen.com

Telefon 70 60 44 88

Kim Østergaard fra HjemIgen
kim-presse-jv2_edited.jpg

Pressekontakt og

Presseomtale

HjemIgen bliver ofte omtalt i forskellige medier. Og deltager gerne aktivt i podcasts, indslag og artikler.

112-3.jpg
bottom of page