top of page

Kompetencer og gennemsigtighed

Rende2.jpg
Rende4.jpg

Med omtanke

Når du vælger HjemIgen tilvælger du generationers kompetence i at opføre boliger. Det er din sikkerhed, for at komme godt ‘hjem-igen’. 


Vi tager ansvar for hele processen, hvadenten du er privatkunde eller ejendomsudvikler. Det er vigtigt at hele processen, fra de første spadestik til nøglefærdig bolig, er helt gennemsigtige for dig som kunde. 

 

Overblik med HjemIgen Planner
Vores softwareplatform HjemIgen Planner får du adgang til fra dag et i samarbejdet. Med den har du et komplet overblik over hvor langt dit byggeri er. Hvornår de forskellige dele af huset opføres - og naturligvis hvornår der er rejsegilde. 

Netop gennemsigtighed er essentielt for os.

 

Derfor indeholder HjemIgen Planner også alle dokumenter du har brug for. Både dokumentation på materialer, men også manualer i elektronisk form på alle installationer og andet der er monteret i boligen.
 

Rende5.jpg
Rende7.jpg

Erfarne teams

Generationers erfaring
Vi har forskellige byggeteams. Fælles for dem er, at de har arbejdet sammen i mange mange år hos den samme entreprenør. 

Vores håndværkere har alle mindst 10 års erfaring med deres profession. De er opdelt i teams der laver selve råhuset med jordarbejde, betonfundamentet, trækker alle rør til vand, gulvvarme og kloak samt kablerne til elektricitet. De opfører også væggene og bygger tagkonstruktionen og svejser tagpappet og listedækningen på taget. 

 

Et andet team er maler og gips holdet. De opsætter de indvendige gipsplader med isolering mellem Poroton blokken og gipspladerne. Det er også her alle elkabler og vandrør løber. På den måde er det nemt senere hen at lave en ekstra stikkontakt eller flytte en vandhane. Når gipspladerne er monteret, bliver de spartlet og filt opsættes. Og slutteligt grunder og maling. 

 

Facadeteamet er specialiseret i at pudse den smukkeste hvide algeafvisende facade. Et facadepuds udviklet specielt til det særlige nordiske klima, af Mapei der er markedsledende indenfor pudssystemer. 

 

Vi sætter en hård isoleringsplade (stenuld eller glasuld) udenpå Poroton blokken, den er 10 cm og isolerer som mange flere centimeter løs isolering. Ovenpå isoleringen kommer flere lag systempuds, et net, kantlister og afsluttet med den hvide slutpuds. 

Det sidste team laver alle gulvene. Lægger trægulve og klinker samt opsætter klinker i bruseniche og køkken. 

 

Udover vores faste teams har vi køkkenmontører, elektrikere, vvs montører og autoriserede kloakmestre. 
 

Vi glæder os til at hjælpe dig

HjemIgen

Rølkjær 4

DK-6600 Vejen

Telefon: +45 70 60 44 88

  • LinkedIn
  • Instagram

Tak for at kontakte os -:)

bottom of page