top of page

Kompetencer og gennemsigtighed

Hjemigen_Ankomst_zoom.jpeg
Hjemigen_Ankomst_zoom.jpeg

Med omtanke

Når du vælger HjemIgen tilvælger du samtidig de håndværkere, du gerne vil arbejde sammen med. Vi tilbyder alle faglærte håndværkere, at de kan opføre vores boliger.

 

Det er muligt at købe et råhus, der produceres i Danmark - og leveres med kranbil til det færdige fundament. Råhuset kommer med færdige vægge, indervægge, tagkonstruktion og tomrør trukket til elinstallationer og genvex rør monteret.

 

Råhuset kan også leveres med døre og vinduer monteret, vælger du træ som facadebeklædning, vil facaden også være monteret fra fabrikken.

 

Dine valgte håndværkere (eller dig som bygherre) kan selv færdiggøre huset med gulve, maling, vvs, el og anlæg af have.

Eller dine ønskede håndværkere, kan opføre huset selv, ud fra vores tegninger, anvisninger, beregninger og konstruktionstegninger. Vi hjælper gerne med hele myndighedsprocessen, for at opnå den nødvendige byggetilladelse.

Køb rettigheder eller råhus
Der er altså fire muligheder for at købe et HjemIgen hus.

 

Enten køber du rettighederne til at opføre det. Dine foretrukne håndværkere opfører det helt fra byggegrund til nøglefærdig løsning - eller hvad du aftaler med dem.

 

Eller du kan købe rettighederne og et råhus, der leveres direkte fra producenten i Jylland til dit færdige fundament. Det leveres med kranbil, rejses i tørvejr på en dag, ofte med hjælp fra de håndværkere du har valgt til opgaven.

 

Et kvalitetskoncept

Om 30 år skal de næste ejere af et HjemIgen hus, have lyst til at modernisere og istandsætte deres nye bolig. Og de skal synes huset rummer nogle åbenlyse arkitektoniske værdier.

 

Alt sammen muliggjort af gode materialer og godt håndværk.

 

Velkommen HjemIgen.
 

Hjemigen_Ankomst2.jpeg

Passion for arkitektur

Arkitekturen og ansvarligheden er hjertet i alt hvad vi gør. Smukke tidsløse huse opført i materialer der tager hensyn til klodens ressourcer. Under opførsel og over tid. 

Hjemigen_Gardrum mod stue.jpeg

Få mere info om boligerne

Modtag priser og grundplaner på vores skønne arkitekttegnede typologier

Hjemigen_Gårdrum mod køk.jpeg
bottom of page